BCC Black Friday

BCC is één van de grootste elektronica retailers in Nederland. Ook omtrent Black Friday is BCC een grote retailer die je zeker in de gaten moet houden! Elk jaar bieden zij hun klanten de laagste prijs. Hun slogan luidt daarom: ‘Low prices, high service!’. Mocht je ondanks de lage prijzen van BCC, je favoriete product bij de concurrent zien voor een lagere prijs, dan krijg je het product voor dezelfde prijs mee. Om die reden kan jij altijd de beste Black Friday deals scoren bij BCC. Hieronder hebben we alle voordelen van deze retailer voor je op een rijtje gezet:

  • Altijd de beste prijs;
  • Gratis bezorging van je bestelling;
  • Installatieservice en inname oud apparaat;
  • Je bestelling is al na één uur af te halen in een winkel naar keuze;
  • Advies in de winkels én webshop.


BCC aanbiedingen tijdens Black Friday

Tijdens het Black Friday weekend in 2018 gaf BCC enorm veel kortingen. Vanwege de scherpe prijzen en de looptijd van de acties waren de Black Friday BCC aanbiedingen een groot succes. De acties duurden vier dagen: van vrijdag tot en met maandag. Voor Black Friday 2022 in Nederland verwachten we veel korting bij BCC. Wil je profiteren van zeer scherp geprijsde elektronica aanbiedingen, dan is het raadzaam om deze pagina goed in de gaten te houden. Je kunt hier diverse BCC aanbiedingen vinden, zoals hoge kortingen op televisies, wasmachines, soundbars en huishoudelijk apparatuur.


Hoge korting bij BCC tijdens Black Friday

Tijdens Black Friday scoor jij diverse elektronica aanbiedingen bij BCC tegen de laagste prijs. Tijdens dit kortingsfestijn profiteer jij van hoge kortingen op dure televisies, soundbars en meer! Ideaal als je een cadeau aan iemand wilt geven of jezelf een keer wilt belonen. Op MijnBlackFriday.nl scoor jij de beste deals!