Terug naar overzicht

Top 10 beste Black Friday tips

19 november 2022
Top 10 beste Black Friday tips

Black Friday vindt plaatst op vrijdag 25 november. Dat klinkt erg ver, maar we hebben nog minder dan een maand tijd. Om ervoor te zorgen dat je optimaal kunt profiteren van de beste deals, hebben we de beste Black Friday tips voor je op een rijtje gezet.

 1. Begin nu alvast te sparen voor alle Black Friday deals en aanbiedingen

  Al hoewel de kortingen kunnen oplopen tot wel 80%, is het verstandig om alvast wat geld opzij te zetten. Door een budget te reserveren voor  Black Friday zorg je ervoor dat je veel producten extra goedkoop kunt inslaan. Wil je volgend jaar een nieuwe soundbar of tv? Overweeg om nu alvast geld te reserveren, zodat je extra veel cadeaus voor je vrienden, familie of jezelf kunt halen. De aanbiedingen zijn alleen op Black Friday zo extreem voordelig.

 2. Maak een agenda notitie aan voor Black Friday

  Om er zeker van te zijn dat je niets mist van Black Friday, kan je een herinnering instellen op je telefoon (of je schrijft het op in je agenda). Wil je als eerste profiteren van de beste deals? Stel je herinnering dan in op vrijdag 25 november 2022 om 0:00.

 3. Zet Mijnblackfriday.nl in favorieten of als startpagina

  Door onze portal in te stellen als startpagina heb je de beste Black Friday Deals in een handomdraai. Lekker makkelijk dus!

 4. Zorg dat je goed bent uitgerust. Je wilt natuurlijk niet de beste aanbiedingen missen.
 5. Maak een verlanglijst met je favoriete artikelen. Zo zorg je dat je favoriete items niet vergeet tijdens Black Friday.
 6. Kies geen winkel, maar een product. Het kan zijn dat een artikel is uitverkocht bij een bepaalde webshop. Dat is natuurlijk flink balen. Maar misschien vind je wel hetzelfde product of een alternatief bij een andere retailer.
 7. Zorg dat al je apparatuur is opgeladen. Laad je laptop, tablet en smartphone goed op. Je wilt natuurlijk niet de beste deals missen.
 8. Zorg voor een snelle, stabiele internetverbinding. Je wilt natuurlijk niet je internet wegvalt tijdens deze geweldige sale.
 9. Neem een vakantiedag op. Zo weet je zeker dat je genoeg tijd hebt om de beste deals te scoren tijdens Black Friday.
 10. Sluit een lening af. Geintje natuurlijk! Zorg voor alternatieve betaalmethodes, zoals Paypal, Western Union of maak gebruik van Afterpay. Zo kan je ook een betaling doen indien er een storing is.